CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, February 27, 2010

Peras ugut rakan sekelas untuk seks

WAUKESHA (Wisconsin): Seorang remaja yang menggunakan Facebook untuk memeras ugut berpuluh-puluh rakan sekelasnya supaya mengadakan seks dengannya, dihukum penjara 15 tahun, semalam. Anthony Stancl dari New Berlin tidak menunjukkan sebarang emosi ketika hakim membacakan hukuman itu.


Stancl yang berdepan dengan hukuman penjara maksimum 30 tahun, bagaimanapun memohon maaf ketika perbicaraan semalam dengan berkata, dia menyedari apa yang dilalui oleh mangsanya.


Remaja itu dituduh berpura-pura menjadi gadis dalam Facebook dan memperdaya lebih 30 rakan lelaki sekelasnya supaya menghantar gambar bogel mereka, kemudian menggunakan gambar itu untuk memeras ugut mereka supaya mengadakan seks dengannya. - Agensi

-hmetro....

huhu....

guna facebook pon buley....

macam2 kan...

teringt hr tu masuk kelas darjah 6...

tertbe je...

ade sorang dak ni....

die buka suar skola die..bukak separuh gtu kot....

pastu die ckp kt aku...

cikgu....seluar dalam saya warna purple....

aish....

aku??

hanya mampu ternganga...

waaa....dak darjah 6....menggatal pon dah pandai....


4 cotcet2:

magsob said...

baru hapening dalma kelas..hahaha

fitri oh fitri said...

e. skrg memang lah xbermoral. xthu nk jd ape.






http://fitridzulkifli.blogspot.com

FaradiaNa said...

happening????
hapenning sgt la kan.....
huhu....
budak akan bermasalah kalau parents mereka hanya mahu melepaskan tangunggjawab mereka dan sering menyalahkan guru....

yoy said...

suar kecik warne purple??
waaa
kecik2 da pndai..